DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

Haar kan je er jonger of ouder uit laten zien. Kies een van deze 40 hairstylist-goedgekeurde looks om de klok terug te draaien.

Het probleem met lang haar is dat het niet altijd gemakkelijk is om het uit je gezicht te houden – en lang en plat is meestal niet vleiend. “De look van Debra Messing werkt met de lengte omdat het het van haar gezicht afhoudt en een beetje wuift om het te verzachten,” zegt Nunzio Saviano, eigenaar van Nunzio Saviano Salon . Hier leest uhoe u uw haar het hele jaar door gezond kunt houden .

Kort met een twist

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

“Dit is een geweldige lengte omdat het je zoveel opties biedt en leuk is om mee te spelen, omdat de focus ligt op de lengte zelf,” zegt Saviano van Julie Bowen’s sloten. “Je kunt golven toevoegen, het direct uitblazen, een pony over je heen slaan gezicht, draag hem gladjes, warrig, enz. en vanwege de kortere lengte, zal hij het gezicht niet naar beneden trekken. ” Zo vindt u de meest flatterende blondine voor uw huidskleur.

Korte gestructureerde bob

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

De opvoeder van Oribe,  Mandee Hernandez, is  dol op deze stijl omdat het een gemakkelijk was-en-gebruik-model is dat leuke textuurlagen en een lichtheid toevoegt. “De structuur van dit kapsel doet al het werk met een minimale styling, ik zou het aanraden om een ​​afwerkingscrème, zoals Oribe AirStyle Flexible Finish Cream , te gebruiken om de lagen te versterken en de haartextuur met een satijnen finish naar voren te brengen.” Ontdek wat er echt gebeurt als je je haar kort knipt .

Klassieke bob

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

Dit is een klassiek kapsel met strakke, tijdloze lijnen die op elke leeftijd kunnen worden gedragen en uw gelaatstrekken verbeteren,” zegt Hernandez.

Lang en gestructureerd haar

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

KATE ZUBAL / SHUTTERSTOCK

Als het op haar aankomt, zegt Hernandez dat het allemaal om onderhoud gaat en dat de lengte bij de lengte van de vrouw past – niet noodzakelijkerwijs met de leeftijd. “Regelmatige versieringen zijn essentieel om het haar er jong en gezond uit te laten zien op elke leeftijd.” Betekenis: je kunt een look als deze teweegbrengen, het vereist alleen de juiste zorg!

Middellange elfen

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

CHETTY THOMAS / SHUTTERSTOCK

“Een zeer krachtig, androgyne kapsel kan alleen worden gecombineerd met een zelfverzekerde vrouw, en dat vertrouwen komt met de leeftijd. Tegelijkertijd is de snit lang genoeg om een ​​vrouwelijk gevoel te creëren,” zegt Hernandez. Ontdek hoe u de beste haarkleur kiest voor uw huidskleur .

Gelaagde bob met pony

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

LEDI / SHUTTERSTOCKHernandez houdt van deze look omdat de zachte pony een speels tintje geeft aan een klassiek bob-silhouet. “De haarvorm is ideaal voor het verbergen van onvolkomenheden in de leeftijd rond de ogen en het voorhoofd.” Ga nog een stap verder met deze trucs om de glans te vergroten.

Aan de zijkant geveegde pony

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

STOCKLITE / SHUTTERSTOCK

“Het is een veelzijdige stijl die zacht over het gezicht kan liggen, verzachtende ouderdomslijnen en imperfecties, of die gemakkelijk weggestopt en teruggetrokken kunnen worden,” zegt Hernandez. Bekijk deze anti-aging geheimen die je zullen helpen langer te leven .

Jane Birkin fringe

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

KSENIIA PERMINOVA / SHUTTERSTOCK

Deze look is een eerbetoon aan de jaren 60 Franse zangeres Jane Birkin, die ook de naamgenoot is van die beroemde Hermes-tas. “Dit kapsel verbetert functies en opent het gezicht zonder harde lijnen te creëren.” Ontdek wat uw handtas over uw persoonlijkheid onthult .

Edgy bowl

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

LOOK STUDIO / SHUTTERSTOCK”Een gedurfde powercut die edgy en chic is, is een leuke snit voor een sterke werkende vrouw die een coole stijl wil combineren,” zegt Hernandez. “Het is erg gestructureerd met gegradueerde regels.” We houden ook van deze gemakkelijke kapsels die vijf minuten of minder duren .

Lagen omkaderd

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

OLENA YAKOBCHUK0 / SHUTTERSTOCK

“Dit kapsel voegt een jeugdige uitstraling toe door het gezicht meer rond en vol te maken,” zegt Hernandez. Vermijd deze 12 fouten die je haar zullen beschadigen .

Kraagvormig lang krullend haar

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

MIMAGEPHOTOGRAPHY / SHUTTERSTOCK

“Deze snit bewaart de natuurlijke lente in krullende textuur,” zegt Hernandez. “De lengte is speels en de zachte, ronde randen geven een jeugdige uitstraling en accentueren decolleté.” Mis deze tips voor het stylen van krullend haar niet .

Kort volume knippen

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

MIMAGEPHOTOGRAPHY / SHUTTERSTOCK HAARSTYLISTen make-UPARTIESTSophia Porter vindt deze look leuk omdat het volume en volheid toevoegt aan zelfs fijn of dunner wordend haar. “Kortere snitten zien er voller uit, omdat je beschadigde uiteinden verwijdert die er stroperig uitzien en de illusie geven van dunner haar.Ik ben dol op het gebruik van Pai-Shau’s Texture Dust om volume, textuur en kapsels op dag twee en drie bij te houden.” Ontdek wat er gebeurt als u besluit om grijs te worden .

Zacht broodje

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

RIDO / SHUTTERSTOCK

“Voor mensen met langer haar, houdt het soepel en zacht aan de voorkant houden van de stijl je stijlvolume levendig en maakt het het haar meteen voller, zonder veel moeite”, zegt Porter. Het is ook gemakkelijker op strengen dan je haar strak trekken; strakke broodjes en paardenstaarten kunnen bij regelmatig dragen haarverlies veroorzaken. Psst … Als je je haar lang houdt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je voldoende biotine krijgt .

Zachte pony

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

MARIE C FIELDS / SHUTTERSTOCK

“Pony is een fantastische manier om zachtheid toe te voegen en dynamische lijnen op iemands voorhoofd te verbergen”, zegt Porter. “Het houden van een zachte golf in de rest van het haar met een piekerige pony is een frisse, stijlvolle look voor vrouwen van alle leeftijden.” Als roos uw probleem is, mis deze natuurlijke behandelingen dan niet .

Klassiek elfje

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

PIXELHEADPHOTO DIGITALSKILLET / SHUTTERSTOCK

Volgens Porter zijn pixie-cuts altijd leuk en een minimale onderhoudsstijl voor een vrouw die onderweg is. “Ik ben dol op Pai-Shau Style Souffle om kortere sneden als deze te stylen, het geeft precies genoeg controle en definitie om een ​​moeiteloze look binnen enkele minuten te creëren.” Hier leest u hoe u het beste kapsel voor uw gezichtsvorm kunt vinden .

Eenvoudige draai

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

VERANDER EGO / SHUTTERSTOCK

Oudere vrouwen zijn soms ongerust over het loslaten van hun lange haar. Deze eenvoudige manier van doen is een geweldige manier om uit te vinden of u klaar bent voor de verandering in lengte. Bekijk deze huismiddeltjes voor droog, beschadigd haar.

Zijdepers krullen

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

MONKEY BUSINESS IMAGES / SHUTTERSTOCK

“Silk-press-krullen zijn een nietje voor vrouwen met gestructureerd haar die een gemakkelijke verandering willen,” zegt Porter. Ontdek alle geheimen die uw kapper u niet zal vertellen .

Kort en gelaagd

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

Korte, gelaagde snitten op dikker haar zijn een geweldige manier om volheid en stijl toe te voegen met minimale inspanning voor een volumineus uiterlijk,” zegt Porter. Blaas je haar uit voor extra volume. Leer de 17 haaruitdrogende hacks die je moet proberen .

Lange bob

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

Een lange bob-stijl geeft hoeken aan het gezicht voor een onmiddellijk aanscherpingseffect. Je wilt deze frizz-fighting tricks kennen wanneer je deze gestroomlijnde stijl rockt.

Symmetrische golf

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

Wanneer je voor een golvende stijl gaat, krul je je haar naar je gezicht toe en raak je op de punten die je wilt markeren, bijvoorbeeld je wangen of je kin. Gebruik deze truc om het volume te verhogen .

Lange krul / golf

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

Het omarmen van je natuurlijke golven is een prachtige textuur voor bijna elke haarlengte”, zegt Porter, die diep conditioneren aanbeveelt voorafgaand aan het stylen en vervolgens de krullen definieert met een stylingcrème. Volg dezeconditioneringsbevelen voor de mooiste sluizen .

Prominente pony

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

Denk aan pony als een snel en pijnloos Botox-alternatief! Ze hebben ook de neiging het effect van vermoeide ogen te verminderen. Houd er wel rekening mee dat als het gaat om gestroomlijnde looks, het hebben van  geweldige haarproducten de sleutel is.

Gezonde blonde lokken

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

ALENA OZEROVA / SHUTTERSTOCK

Hoogtepunten zijn een van de gemakkelijkste manieren om een ​​dimensie toe te voegen en uw haar er voller uit te laten zien. Een slanke en rechte lob is een prachtige manier om ze te laten zien. Hier leest u hoe u uw haarkleur langer laat duren .

Klassieke lagen

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

OLGA EKATERINCHEVA / SHUTTERSTOCKEen klassieke lange, gelaagde snit met een zijwaartse knal is een veelzijdige stijl voor degenen die de lengte in hun haar willen houden. “De sleutel om deze look te laten werken is om de lift aan de wortels toe te voegen met behulp van Pai-Shau Opulent Volume Spray . Mist begint bij de wortels en licht door de lengtes van het haar, stijl zoals gewenst,” zegt Porter. Dit is wat je haar wanhopig probeert te vertellen over je gezondheid.

Klassiek met moderne twist

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

“Houd formele oplages klassiek en eenvoudig bij met moderne wendingen, voor een prachtige look”, zegt Porter. Ontdek meer hacks voor luie dagen .

Korte golven

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

Korte golven – of een soortgelijke zachte textuur – zijn een goede manier om af te leiden van nekrimpels. Probeer deze anti-aging schoonheidstips voor een aangeleerde, kreukvrije nek .

Woonde in snee

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

in snitten zijn een hete stijl om te hebben, en ze werken op vrouwen van alle leeftijden om een ​​schattige, moeiteloze blik te geven,” zegt Porter. Dit zijnnachtgewoontes die je haar kapot maken .

Strakke golven

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

MIRAMISKA / SHUTTERSTOCK

Golven dicht bij je gezicht – ongeacht de totale lengte van je haar of de grootte van de golf – helpen je botstructuur te verstevigen en in te kaderen. Dit is wat je favoriete kapsel zegt over je persoonlijkheid .

Verlenging snijden

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

HOFFELIJKHEID NATHANIAL NUNZIANTE

Volgens Vivienne Mackinder , artistiek directeur van Joico , tilt deze stijl de jukbeenderen en kaaklijnen op, wat goed is voor oudere vrouwen met een kortere of rondere gezichtsvorm, omdat de stijl de lengte van het gezicht vergroot. Lees verder voor eenvoudige tricks om het haar gezond te houden wanneer je er warmte op gebruikt .

Volume afspelen

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

COURTESY VIVIENNE MACKINDER”Deze stijl opent, tilt en verzacht het gezicht, terwijl het volume bij de kroon het gezichtSMALLER MAAKT”, zegt Mackinder over de stijl die bij de meeste gezichtsvormen past. Zorg dat je dezehaarwassingsfouten vermijdt.

Klassieke scheermessnit

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

Als u voor een kortere keuze kiest, adviseert Mackinder om voor een klassieke scheermessnit te gaan, omdat dit een van de meest veelzijdige opties is die recht of golvend kunnen worden gedragen.

Shag met korte lagen

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

“Deze stijl zorgt voor een zachte gezichtskader en volume met interieurlagen”, zegt Mackinder. “Deze scheermessnit zorgt voor veelzijdigheid in styling, wat van groot belang is voor de vrouw onderweg, ongeacht haar leeftijd.” Mis deze andere douchefouten die je haar kunnen ruïneren niet .

Scheermes gesneden met afgeronde graduatie

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

“Scheermes met afgeronde graduatie is een geweldige stijl voor mensen met steil haar en, voor oudere vrouwen die niet van teveel onderhoud houden, is dit heel gemakkelijk te onderhouden”, zegt Mackinder. Bekijk deze stiekeme redenen waarom je haar te snel grijs wordt .

Rommelige bouffant pony

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

HOFFELIJKHEID ROBERTO LIGRESTI

Om dit soort rommelige, bouffante paardenstaart te krijgen, raadt Mackinder aan om een ​​krultang te gebruiken om haar te fixeren en te plagen; verzamel het dan in een rommelige paardenstaart. “Deze stijl is perfect voor de vrouwen die dol zijn op ongedaan gemaakt haar, maar ook wil dat haar haar van de hals komt.” Hier zijn meer paardenstaartstijlen die je moet proberen .

Strandgolven

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

Volgens Mackinder zijn strandgolven een geweldige keuze voor vrouwen van elke leeftijd die voor iets romantisch gaan en alles wat je nodig hebt is een krultang! Je zult deze eenvoudige stijlen op je volgende vakantie willen rocken .

Lang en gelaagd

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

Volgens Mackinder openen lange lagen en middenscheiding het gezicht, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor vrouwen van alle leeftijden.

Gelaagde bouffant

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

HOFFELIJKHEID ROBERTO LIGRESTI

“Een lang gelaagde bouffant verlaagt de kaaklijn en tilt het gezicht op voor een jeugdiger uiterlijk,” zegt Mackinder.

Asymmetrische stijl

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

Deze asymmetrische stijl is vooral goed voor een oudere vrouw met een vierkant of rond gezicht”, zegt Mackinder. “Het is ook geweldig voor heel dik haar en als een dag om ‘s avonds te kijken.” Hier ziet u hoe u uw blik van dag naar nacht kunt nemen .

Strijkijzeren golf

DE 40 BESTE KAPSELS VOOR VROUWEN BOVEN DE 40

“Een flat iron wave en half-up-half-downstijl opent en tilt het gezicht op”, zegt Mackinder. Hier ziet u hoe uw haar er voller uitziet , ongeacht de textuur.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*